Hallo, ik ben Annemarie! In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen het speciaal onderwijs. Naast deze baan vind ik het belangrijk om tijd vrij te maken voor ontspanning, sport en plezier. In 2018 heb ik het suppen ontdekt. Ik vind het heerlijk om me midden in de natuur te begeven, om Friesland van een heel andere kant te ontdekken. Daarnaast ervaar ik een enorme vrijheid als je op de sup staat. Het genieten op het water en in de buitenlucht besloot ik te delen met anderen. Inmiddels heb ik enkele jaren ervaring in het begeleiden van sup tochten in Leeuwarden e.o.

In 2021 heb ik besloten SUP Tour Friesland op te starten in samenwerking met SUP Training Leeuwarden. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voor mij voorop. Ik werk graag in kleine groepen zodat ik meer aandacht voor elke individuele deelnemer heb.

Ben je na de tour tocht geïnteresseerd in SUP techniek training? Of wil je juist van te voren eerst wat lessen volgen met een beginnersclinic? Neem dan een kijkje bij SUP Training Leeuwarden!