Vanaf dit seizoen hoef je niet meer ergens naar toe om een SUP les/training te volgen! SUP Training Leeuwarden komt naar jou! Hoe mooi, en vooral hoe fijn, is het om vanuit je eigen (achter)tuin direct het water op te kunnen voor een goede training?!

Woon je aan of vlakbij het water? Dan komt SUP Training Leeuwarden naar jou! De SUP-les of -training vindt dan bij jou, of dichtbij jou, thuis plaats. Eerst zelf nog op de fiets of met de auto moeten om een les te kunnen volgen is verleden tijd. Door de les of training te volgen vanaf je eigen huis bespaar je veel tijd. Ook kun je na de les heerlijk nagenieten, want je bent al thuis als je weer van het water af stapt.

De prijzen die gelden voor lessen op een locatie naar keuze gelden ook voor de SUP-lessen die aan of dichtbij huis plaatsvinden. Voor specifieke prijzen verwijs ik je graag naar de pagina’s van SUP training of SUP kennismakings-les. Het is goed om te beseffen dat er wel extra voorwaarden zijn om een SUP-les of -training aan huis plaats te kunnen laten vinden. Dat is het volgende:

  • Het moet mogelijk zijn om de SUP boards vanaf de straat bij het water te komen. Dat wil zeggen; via een steeg, achterom of door een garage met de deur die direct aan de tuinkant van het huis zit.
  • Je moet gemakkelijk vanaf de kant het water op kunnen. De wal of de steiger mag niet hoger dan 1 meter vanaf het water zijn. De breedte van de kant of steiger dient minimaal 4 meter lang te zijn.