Leer goed suppen in kleine groepen van maximaal 8 personen.
Verbeter je conditie, kracht en heb vooral plezier tijdens de lessen.
Het aanbod is gevarieerd van wekelijks samen trainen tot mensen die het één keer willen proberen.
Je hoeft bij ons niet te wachten tot er een les gepland is waar je je voor kan inschrijven.
Wil je leren suppen of wil jij je techniek verbeteren? Neem dan gelijk contact met mij op om de les in te plannen.
Wil je in een groep les(sen) volgen?
Maak dan zelf een groepje van maximaal acht personen in totaal en neem contact met
mij op om een les in te plannen.

Wanneer zie ik jou op het water?

Leer in 60 minuten de basis van het suppen: Je leert hoe je vanaf de kant het water op gaat, hoe je de peddel op de juiste manier kunt vast houden en waar je precies moet staan om balans te vinden en te houden op het water. Verder leer je tijdens deze SUP kennismakings-les bochten maken en zelfstandig suppen.

Leer in drie lessen van 60 minuten hoe je vanaf de kant het water op gaat, hoe je de peddel op de juiste manier kunt vast houden en waar je precies moet staan om balans te vinden en te houden op het water. Verder leer je tijdens deze SUP beginnerscursus bochten maken en zelfstandig suppen.
Door drie lessen te plannen blijft het geleerde beter hangen en is de kans groter dat je zelf vaker wil gaan suppen.

Voor SUP techniektraining ben je bij SUP Training Leeuwarden aan het juiste adres. Ik heb al jaren wedstrijdervaring en nog steeds vind ik het fijn om fanatiek te suppen. Juist door deze ervaringen kan ik jou de juiste techniek goed aanleren.

Wil jij elke week op de SUP trainen? Dan is de SUP trainingsgroep echt iets voor jou! We trainen op sup-techniek, conditie en kracht.

Bij SUP Training Leeuwarden kun je terecht voor een video-analyse van jouw eigen SUP techniek. Wil jij jezelf terugzien om de puntjes op de i te zetten of juist om te kijken wat je nu eigenlijk doet? Dan is de SUP video-analyse een aanrader!

Het is bij ons mogelijk om een trainingsschema op maat te laten maken!
Je krijgt sneller resultaat wanneer je de trainingen zo op elkaar af kunt stemmen dat dit bij je dagelijkse leven past. Je conditie, kracht en snelheid gaat daardoor omhoog en dat zorgt voor meer plezier op het water.

Volg ons op social-media

Algemene voorwaarden – Privacyverklaring