Bij SUP Training Leeuwarden is het mogelijk om een trainingsschema op maat te laten maken!

Lekker trainen is belangrijk. Echter door altijd hetzelfde te doen, wordt een training snel eentonig en bereik je geen progressie meer. Je krijgt sneller resultaat wanneer je de trainingen zo op elkaar af kunt stemmen dat dit bij je dagelijkse leven past. Je conditie, kracht en snelheid gaat daardoor omhoog en dat zorgt voor meer plezier op het water.

Per persoon heb je verschillende doelen waar je je op kunt focussen. Daarom is een vaste standaardschema niet geschikt. Wat voor jou wel werkt, hoeft niet te betekenen dat dit voor een ander ook werkt.

De kosten voor een op maat gemaakte trainingsschema zijn als volgt berekend:
Een basisschema voor de eerste drie weken kost €35,00. Elke extra week daar bovenop wordt gerekend als €5,00 per extra week. Na de eerste periode van drie weken zullen we de trainingen evalueren, het schema wordt waar nodig aangepast naar aanleiding van de evaluatie.

Wil jij een trainingsschema op maat wat precies past bij jouw doelen en jouw tempo? Vul dan de onderstaande vragenlijst in zodat ik een compleet beeld krijg over jouw doelen, je sportgeschiedenis en wat je op dit moment allemaal doet. Zodra de vragenlijst is ingevuld, kan ik aan de slag. Waar nodig neem ik contact met jou op om de specifieke details te bespreken.