SUP video-analyse

Bij SUP Training Leeuwarden kun je terecht voor een video-analyse van jouw eigen SUP techniek. Wil jij jezelf terugzien om de puntjes op de i te zetten of juist om te kijken wat je nu eigenlijk doet? Dan is de SUP video-analyse een aanrader!

Voor de video-analyse zijn er twee opties:

  • Optie één: Je levert zelf een video aan, zodat deze kan worden geanalyseerd. Het nadeel is dat dan niet gegarandeerd kan worden dat alles op de juiste wijze geanalyseerd wordt. Let hierbij op de voorwaarden, welke onderaan staat beschreven.
  • Optie twee: Ik verzorg de video-opnames, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je op alle technische punten feedback kunt ontvangen.

In de video-analyse krijg je feedback op de volgende punten: houding, het insteken van de peddel, peddelslag, uithalen en het terughalen van de peddel. Waar nodig en wanneer duidelijk uit de analyse blijkt ontvang je extra informatie.

Voorwaarden voor het zelf aanleveren van videomateriaal: Maak twee video’s, waarvan één aan de zijkant is gefilmd en één aan de achterkant is gefilmd. Het is hierbij belangrijk dat de filmer meegaat met de supper. Wanneer er niet voldaan wordt aan de voorwaarden, kan er geen analyse worden uitgevoerd.

Kosten:

Een video-analyse bij het zelf aanleveren van videomateriaal kost €25,00.

Een video-analyse waarbij de video-opnames door mij worden gemaakt kost €55,00. Dit is inclusief tijd op het water en eventuele vragen over de techniek die beantwoord kunnen worden.*

*Exclusief reiskostenvergoeding voor een afstand van meer dan 10 km vanaf het vestigingsadres.